Пари от интернет с SHARECASH


КАКВО Е SHARECASH / ВСИЧКО ЗА SHARECASH:

Един от най-доходоносните начини за печелене на пари от интернет е ShareCash. Има същите функции като SharingMatrix - качвате файлове и получавате пари от интернет за свалянето им от други потребители /ако си ги сваляте сами ще бъдете изтрити/. Първата Разлика е, че сумата е значително по-голяма, докато в "Матрицата" получавате по цент на две сваляния, то тук парите са между 20 и 60 цента на download, което не е 5 долара за 1000 сваляния, а минимум 200. :) Втората разлика е, че получавате пари от интернет с ShareCash единсветно и само ако свалянита са от хора, намиращи се в САЩ /USA/ или Великобритания /UK/. Третата е, че при всяко сваляне потребителите попълват анкета /survey/. Тук бихте си казали, че никой няма да си играе да попълва, но не сте прави. Има два типа потребители, свалящи файлове - мързеливи, такива, които няма да си играят да попълват данни и такива, които ще направят всичко възможно, зада се докопат до него. ;) /в зависимост от това колко е оригинален или евентуално ако е музика - колко е нов или трудно откриваем/ В "Пари от интернет" ще ви обясня как да накарате потребителите да свалят вашите файлове, как да се съсредоточавате върху такива от Великобритания и Съединените американски щати и как те да са готови да попълнят survey-a /анкетата/, зада го свалят от ShareCash. Всеки файл си има уникален линк, който можете да разпространявате навсякъде. Плащат в първите 7 дни на всеки месец печалбите от предходния месец чрез PAYPAL или Western Union.
Регистрирайте се тук!

НАЙ-ВАЖНИ МЕНЮТА И ОПЦИИ В SHARECASH:


- HOME - вашата печалба от ShareCash

- STATISTICS - детайлни статистики на вашите сваляния и пари от интернет по дни и месеци
- UPLOAD - оттук качвате файлове в ShareCash
- UPLOADS MANAGER - линковете на вашите файлове /всеки си има уникален собствен линк, като чукнете на "details"/
- AFFILIATES тук се намира вашият реферален линк, през който ако някой се регистрира получавате 10% от неговите пари от интернет /без той да губи нищо/
- PROFILE - настройките на вашия профил и метод на плащане
- REQUEST PAYOUT - оттук изисквате плащане
- TOP EARNERS - за мотивация да работите по усърдно ShareCash ви показва профилите и парите от интернет на най-печилившите регистрани /за месеца и за деня/

ПЛАЩАНЕ В SHARECASH:


Чрез електронната банка PAYPAL, световноизвестна, чрез която милиони хора по света правят интернет парични преводи или чрез Western Union.

ShareCash плащат В НАЧАЛОТО НА ВСЕКИ МЕСЕЦ за спечелените пари от интернет от миналия месец, щом достигнете минимума /който е само 100 долара/.

СТРАТЕГИЯ ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ С SHARECASH:


1. Регистрирайте ce

2. Изберете си точен час в деня, в който ще качвате файлове. /препоръчва се песни или торент файлове в RAR или ZIP с парола, а паролате да се сваля от ShareCash в текстов файл/
3. Качвайте минимум между 5 и 10 популярни песни НА ДЕН, паралелно с клипчета в "YOUTUBE" /2-рия най-популярен сайт в света след гугъл/. В "more info" /добавяйте линка за сваляне от ShareCash, но не забравяйте и да подканяте потребителите да свалят песните с фрази като "download link here" и подобни. Колко ще печелите зависи само от вас и броят на качените файлове и свалянията им. Сваляйте клипчета, които да качвате във ЗАМУНДА, дирекно от "YOUTUBE" чрез YOUTUBELOADER. В "YOUTUBE" има и функцията за добавяне на отметка /annotation/, която ОПРЕДЕЛЕНО ще ви помогне. Кои са популярните хитове можете да научите много лесно. Пишете в гугъл MTV TOP 100, ремикси на някои песни, макар и стари, също биха се котирали, защото трудно се намират и хората повече ще ги свалят.
4. Линкове от вашите песни можете да добавяте и в други сайтове, например тези:
http://www.forumshare.net/ - категории за филми,програми,видео,двд,игри и много други!Регистрирани са около 85000 регистрирани.
http://www.sawomatang.com - 140 000 регистрирани.
http://www.vietfun4you.com - музика,клипове и други. 170 000 регистрирани потребителя.
http://www.final4ever.com/
http://www.katzforums.com/
http://www.warezscene.org/
http://www.xsharex.info/
5. Намерете си и реферали от вашия реферален линк в ShareCash, поканете приятели, ползвайте обяви. Най-популярните сайтове за обяви намерете в гугъл.

Нарастването на вашите пари от интернет е във ваши ръце! Успех със ShareCash!


П. С.: Не забравяйте! За повече пари от интернет използвайте ShareCash само за песни /или други файлове/, които ще се теглят от англичани или американци /в youtube/, за всички останали файлове за останалата част от света /чалга, български парчета или други/ използвайте Filesonic! ShareCash носи повече пари, но в Filesonic има повече сваляния на файловете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.

Видео

Общо показвания

eXTReMe Tracker